More
What we do
Our people
Our Work
Contact

You are here

The Saltire Energy Hub

Type

Industrial

Size

2395

Location

Aberdeen

Sector

Design & Fit-out

Employed on a Design & Build basis, SPACE developed this striking geometric design for a new campus development for an Oil Services Company through their parent company on an existing brownfield site. The main building features a curved glazed 2 storey 500sqm office building with a 1,050sqm warehouse attached, on the other side of the 1.5 acre yard, a 845sqm inspection and testing workshop was built with ancillary office/welfare accommodation.

The brief was to create a site layout with a specific workflow across the two buildings and yard area, whilst bringing together several different operations from across the region to reduce inter-site transport costs and increase efficiencies. SPACE delivered a successful, high quality design and construction standard under challenging site conditions.

Date: 
2016
Top