More
What we do
Our people
Our Work
Contact

You are here

Story

Type

Commercial

Size

422

Location

Edinburgh

Sector

Consult & Design
Design & Fit-out
Design Consult

Story, an Edinburgh based marketing agency acting for several international brands and clients, was keen to relocate their base of operations to the historic hub of the creative industry in the West end of Edinburgh. This was primarily due to the recent acquisition of a digital agency and the corresponding need for greater office space to house this increased head count. SPACE provided flexibility and a relaxed, but professional approach that instilled great confidence in their ability to deliver. The fact that they undertook early stage work without absolute certainty on the final location demonstrated their confidence in being able to deliver the work, something that was not lost on Story’s Directors.

The Story team were very mindful of the need to ensure positive and professional 1st impressions with the other tenants in the building. SPACE ensured full end to end management of the project through its Turnkey offering and the feedback that this process was managed and delivered well has meant that Story have relocated to their new office and are up and running with a significant improvement to office layout, design and operating capability thanks to the input, skills and capabilities of SPACE.

Date: 
2015
Top