More
What we do
Our people
Our Work
Contact

You are here

Natural Power

Type

Commercial

Size

177

Location

Glasgow

Sector

Consult & Design
Design & Fit-out
Design Consult
Design
Turnkey

This project is a great example of what you can achieve taking a sustainable cost-effective approach. We used the existing kitchen as our base for the scheme that complimented the brand. The design needed to maximise the efficiency of the floorplate while adding minimal, budget-friendly design elements to the space.

As an energy company, the brand values of sustainability and staff wellbeing were a key focus of the project brief. Careful consideration to the wall finishes, of a neutral green with pops of bright yellow to highlight areas within the small space and creating a glazed entrance screen showcasing the brand in a subtle, sophisticated manner.

The furniture finishes and lighting brought the scheme together as a whole, with use of colour, textures and finishes.

Date: 
2020
Top