More
What we do
Our people
Our Work
Contact

You are here

Alexander Sloan

Type

Commercial

Size

470

Location

Glasgow

Sector

Design & Fit-out

Alexander Sloan were wanting to create a better working environment for the staff, and a space that can be multi-functional, as well as having a strong identity. Taking inspiration from the clients brand colours, we wanted to create an office that was bold, but not too brash. We wanted to use the blue of the logo without creating an overly cold space. Using wood effect floors and bold blacks in the floor to keep it dynamic and interesting. The Luxury Vinyl tile flooring was a big design feature that spans the full length of the space and is used as a central walkway from reception through to the kitchen/breakout. Our feature timber slatted wall with bespoke branded logo behind reception creates a spectacular first impression to staff and clients alike. Bespoke storage throughout the space in a bespoke RAL colour to help the space feel uncluttered.

2018
Top